Сълзи от щастие: Джокович сбъдна мечтата на 81-годишна българка за рождения ѝ ден (видео)

от в 13:33 на 09.02.2023
Мирела Николова

Въпреки множеството си постижения и слава, които е натрупал през знаменитата си кариера, Новак Джокович никога не е пренебрегвал своите почитатели и често сме виждали трогателни жестове към тях от негова страна. Световният №1 многократно е подарявал свои вещи на фенове или пък е отправял персонални видео послания към хора от целия свят. Последният подобен жест пък е насочен към наша сънародничка - баба Веска, която е получила специално видео поздравление от самия Ноле по случай 81-ия си рожден ден. 

Идеята за тази трогателна изненада хрумва на внучката на рожденичката - Боряна Узунова, на която баба Веска споделя, че най-голямата ѝ мечта е да гледа финал с участието на Новак заедно с неговото семейство. Въпреки че това желание на жената е неосъществимо, то Боряна решава да ѝ поднесе друг незабравим подарък, като за тази цел се свързва с чичото на Джокович - Горан, който бе директор на турнира в София от 2019-а до 2021-ва година. Благодарение на него молбата на Боряна достига до 22-кратния шампион от Шлема, който записва специално видео за нея.

"Бабо Веске, честит рожден ден от Новак Джокович! Пожелавам ти всичко най-добро, още дълги години да живееш и ти благодаря, че ме подкрепяш и следиш мачовете ми! Изпращам много поздрави на всички в България!", каза рекордьорът по титли от Аустрелиън Оупън.

Поздравът видимо развълнува рожденичката, която дори се разплака, чувайки името си изречено от Джокович.

Слушай, моето момче! Бъди жив и здрав, все така да побеждаваш, да научиш и твоите дечица да бъдат толкова добри хора като теб и те да тръгнат по твоя път. Ноле, възхищавам ти се, бъди жив и здрав! Това е неоценимо, едва ли съм мислела, че тази моя мечта може да се осъществи, благодаря ти!", казва в отговор баба Веска.

От своя страна, Боряна също изказва своите огромни благодарности към сърбина, добавяйки като текст към видеото следното: "Ноле, благодаря ти, че си еталон за величие, съвършенство, психическа устойчивост, скромност, семейни ценности... за това как да бъдеш раздаващ се човек! Каква легенда си само! Все още не мога да спра да подскачам от щастие, и всички, които смятахме, че подобна идея е неосъществима (включително и аз самата), дължим на себе си да преследваме още една невъзможна мечта".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Boryana Uzunova (@uzunova_boryana)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сълзи от щастие: Джокович сбъдна мечтата на 81-годишна българка за рождения ѝ ден (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook