Сърджан Джокович: Посъветвах Новак да не пътува за Олимпиадата

от в 20:51 на 01.08.2021
Калоян Соколов

Сърджан Джокович несъмнено е сред най-спорните фигури в света на тениса, тъй като често се изказва доста рязко за противниците на своя син и освен това не пропуска възможност да възхвалява световния номер едно и да обяснява колко по-велик е от всички останали негови конкуренти. Провокативните изказвания на бащата на Ноле пък често са били повод за сериозни медийни скандали, но 20-кратният шампион от Шлема винаги е защитавал един от най-близките си хора.

 Днес самият Джокович-старши взе участие в местен подкаст, където разказа как е писал на Новак да не пътува за Токио и разкри по какъв начин е протекла кореспонденцията между него първородното му дете:

"Посъветвах го да не пътува за Япония. Пътят е дълъг, отново трябваше да преминава през период на карантина, а Олимпиадата не е нищо без зрители. Той обаче ми разкри как тялото му винаги се възстановява изключително бързо и няма как да пропусне подобно събитие, когато става дума за Сърбия, защото чувството за патриотизъм е прекалено силно заложено в неговото сърце и глава - завърши скандалният тенис родител.

Източник: Tennishead.net

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сърджан Джокович: Посъветвах Новак да не пътува за Олимпиадата Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | новак джокович | сърджа джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook