Сватбата на Ана Иванович и Швайнщайгер - в топ 10 на Сърбия

от в 17:00 на 31.03.2016
Tennis.bg

Голямата красавица на сръбския тенис Ана Иванович и футболистът на Манчестър Юнайтед Бастиан Швайнщайгер ще минат под венчилото на 5 юни. Сватбата на младите милионери се очаква с огромен интерес в Сърбия и в Германия. Разбира се, и в Белград, където броенето на чуждите пари е популярна дисциплина, вече си задават въпроса: ще успеят ли Ана и Швайни да пръснат толкова, че да влязат в топ 10 на най-впечатляващите сръбски сватби. Ето кои са те.

Лепа Брена и Бобан Живойнович

В мразовития месец декември на далечната 1991 г. тенисистът Слободан (Боба) Живойнович и иконата на сръбския турбофолк Лепа Брена се женят в ресторанта на хотел "Интерконтинентал" в сърцето на Белград. Присъстват най-големите звезди на шоубизнеса, букетът на булката хваща друга певица - Драгана Миркович, която малко по-късно действително се омъжва. Свидетел на кулминацията на купона става целокупният сръбски народ, след като централната новинарска емисия на телевизия RTS 2 е прекъсната с живо включване от ресторанта. Сватбата излиза 50 000 германски марки, които по онова време са много пари.

Емина Яхович и Мустафа Сандал

Сръбската певица Емина Яхович и турската поп звезда Мустафа Сандал се женят в хотел "Лес Отоманс" в Истанбул. Двамата се запознават през 2004 г. на плаж в Бодрум, където Емина се излежава със слушалки на пясъка. Спокойствието й нарушава млад мъж, който я пита каква музика слуша. Влюбват се от пръв поглед. През 2006 г. се разделят, но две години по-късно се събират отново, убедени, че са родени един за друг, и си казват съдбоносното "да". Емина получава пръстен "Тифани" за 10 000 евро.

Новак Джокович и Йелена Ристич

Най-добрият тенисист в света се жени за дългогодишната си приятелка Йелена в луксозния комплекс "Аман" на остров Свети Стефан в Черна гора. Гостите от цял свят са скандално известни, а Новак и бременната Йелена кацат на острова с частния му самолет. По непотвърдена информация Джокович вади за най-щастливия ден в живота си 2,5 млн. евро. В тази сума влиза цената на самолетните билети на всички поканени, които Ноле плаща.

Йелена Яковлевич и Саид бин Драй

Богатството на младоженеца от ОАЕ Саид бин Драй се оценява на 2 млрд. долара. Сватбата му с бившата Мис Югославия Йелена Яковлевич в Дубай е строго конфиденциална. Колко разкошна е била, може само да гадаем. Поканени са 200 внимателно подбрани гости. Шейх Саид бин Драй е наследник на фамилията, която притежава компанията Bin Drai Enterprises. Тя се занимава с търговия с недвижимо имущество и строителство на търговски, жилищни и промишлени комплекси.

Дара Бубамара и Милан Кесич

Венчавката на певицата Дара Бубамара и бизнесмена Милан Кесич е в хотел "Парк" в Нови Сад. Поканени са 600 души. Паркингът не може да побере ескорта от бели лимузини, с които пристигат младоженците, а халките на Дара и Милан са изработени от 4 вида злато. Съдбоносното "да" излиза на Кесич 120 000 евро.

Сандра Николич и Андрей Мелниченко

Бившата певица от поп групата "Моделите" Сандра Николич и руският милиардер Андрей Мелниченко пръскат умопомрачителните 20 млн. евро за своята сватба на Лазурния бряг във Франция . Според британския в. "Сън" сватбеният купон на Бекъмови е бил скучен като регистрация в общината в сравнение с празника на красивата сръбкиня и богатия предприемач. На сватбата пеят Кристина Агилера, Уитни Хюстън, Хулио и Енрике Иглесиас. Мелниченко е под №6 в списъка на най-заможните руснаци. Той е собственик на Сибирската въглищна компания и богатството му се изчислява на 14,4 млрд. долара.

Дияна Янкович и Даниел Рокович

Лъскавата сватба на певицата Дияна Янкович и IТ специалиста Даниел Рокович е в Монте Карло. Двамата се венчават в катедралата "Сент Шарл" в Монако, а после организират изискана вечеря в хотел в залива на Княжеството. Сметката е нищожна - 7000 евро.

Николина Пишек и Видойе Ристович

ТВ водеща №1 на Сърбия за 2013 г. шокира всички, като пристава на експерт по история на изкуството. Николина и Видойе организират незабравимо сватбено тържество в Монте Карло, на което канят 70 роднини и приятели. Купонът продължава три дни. Сметката е 400 000 евро.

Северина и Игор Коич

43-годишната хърватска певица Северина Вучкович и 15 г. по-младият й избраник Игор Коич, който е спортен мениджър, се запознават на концерт в Белград и веднага стават двойка. Тя има общо 5 годежа и син от предишен брак, но твърди, че Игор е любовта на живота й. Според независими наблюдатели бракът е просто маркетингов трик. Сватбеният купон плюс останалите разходи възлизат на 52 000 евро, а младоженците плащат по 170 евро за куверт в ресторанта, където канят стотината гости.

Цеца Ражнатович и Желко Ражнатович - Аркан

Може би още по-разкошна е сватбата на певицата Цеца Ражнатович и командира на паравоенното формирование "Тигри" Желко Аркан. Венчавката е в духа на сръбската класическа традиция, дори кумовете са облечени в народни носии. Кадри от венчавката са разпространени в цял свят, защото екипи на BBC и CNN са допуснати да снимат. 800 подбрани гости присъстват на тържествената вечеря в хотел "Интерконтинентал", а Цеца е ослепително красива в рокля на гръцки дизайнер. Сватбата струва 100 000 германски марки.

7 дни спорт


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сватбата на Ана Иванович и Швайнщайгер - в топ 10 на Сърбия Tennis.bg
Теми:  
ана иванович | бастиан швайнщайгер | звездни двойки | йелена ристич | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook