Свитолина: Меденият месец ще почака, сега е време за тенис

от в 17:11 на 20.07.2021
Мирела Николова

Елина Свитолина пристигна в олимпийското село в Токио в неделя - само два дни, след като се омъжи за Гаел Монфис. Двамата за първи път оповестиха връзката си по време на Откритото първенство на Австралия през 2019-а и оттогава на два пъти решаваха да си вземат почивка от отношенията си, преди на 3 април да обявят своя годеж.

Макар последните няколко дни да бяха натоварени за украинката, тя все пак успя да отдели време, за да говори пред медиите по различни теми, включително сватбата и предстоящата Олимпиада.

"Наистина е страхотно, ако трябва да бъда честна. Толкова много вълнуващи събития в живота ми едно след друго. Беше невероятно да се състои сватба, особено в днешно време с тези множество ограничения поради COVID-19", каза Свитолина в интервю за ITF. "Прекарахме си чудесно. Сега е време да се фокусираме върху Олимпийските игри".

Световната №6 заяви, че в момента приоритет номер 1 са Игрите в Токио, поради което меденият месец ще се наложи да почака.

"Имаме толкова много надпревари през годината, така че няма време за почивка. Трябва да се съсредоточим върху тениса и Олимпиадата, разбира се. Изключително специално чувство е за всеки спортист да бъде тук. Меденият месец е планиран за ноември", разкри още госпожа Монфис.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Свитолина: Меденият месец ще почака, сега е време за тенис Мирела Николова
Теми:  
wta | елина свитолина | интервю | любопитно | олимпийски игри | токио | токио 2020

Коментари





Следвайте ни в Facebook