Свитолина: Щастлива съм с Монфис, и двамата не искаме да се крием (видео)

от в 13:32 на 09.02.2019
Калоян Пламенов

Една от големите звезди на женския тенис Елина Свитолина бе за няколко дни в София, за да подкреп своя любим Гаел Монфис, който участва на Sofia Open. 

Тя даде интервю в предаването "Събуди се" по Нова Телевизия и в него говори малко повече както за тениса, така и за своя любим, а и за българската връзка.

"Всичко при мен започна заради моя брат, който играеше тенис, а аз исках да бъда просто по-добра от него и така исках вниманието на родителите си", признава украинката, връщайки се назад във времето как е започнала да се занимава с този спорт.

"През годините играта прерасна в състезание между мен и брат ми Играехме заедно, а това ме направи по-добра и по-силна. Родителите ми също са страстни фенове на тениса От 4-5-годишна ходих на училище и същевременно тренирах по два пъти на ден".

Тя също така признава, че преди да излезе на корта често слуша любими парчета на американския рапър Еминем.

"Ако не бях станал тенисистка със сигурност щях да бъда в спортните среди. Може би щях да избера или колоезденето, или гимнастиката. В крайна сметка се радвам, че се спрях на тениса и избрах него".

"Предлагали са ми да играя за друга държава, да. Никога обаче не съм си мислела да представлявам друга страна. Украйна е моята родина и страната има много специално значение за мен". 

Украинката не пропусна да говори и за българската връзка. Нейният мениджър Стефан Гюров е именно българин.

"Работим заедно от почти 9 години, имаме отлични отношения. Постигаме много като отбор, макар че понякога е нормално да има и търкания. Приятели сме и отношенията ни са специални".

"С Гаел Монфис сме заедно от известно време насам, но не искахме да го разкриваме много. Все пак обаче и двамата сме публични личности и не искахме да се крием Заедно сме и сме щастливи", каза още тя. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Свитолина: Щастлива съм с Монфис, и двамата не искаме да се крием (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
елина свитолина | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook