Свитолина: В бъдеще искам да бъда водеща в телевизия

от в 13:44 на 27.04.2020
Димитър Беловски

Световната №5 Елина Свитолина каза пред вестник „The Times Hub“ , че използва изолацията у дома си с цел да учи. Тя призна, че изолацията й харесва, защото по този начин има възможност да се докосне до по-нормален живот – нещото, което винаги е искала.

„Почивката за мен е плюс. Защото винаги съм искала нормален живот. Това в момента не е напълно нормален живот, защото има ограничения. Например не можеш да работиш извън вкъщи. Но, ако трябва да съм честна, това ми харесва,“ призна украинската тенисистка.

Свитолина каза, че се опитва да наблегне на обучението, колкото се може повече по време на изолацията.

„Работех здраво над френския си, за да издържа теста си. Знаех малко езика, тъй като преди съм учила. Но сега съм превключила на интензивен режим. Оставят ми два теста: тренировка по хранене, а също искам да взема курс по психология или фитнес. Това е, което искам да направя,“ заяви Свитолина.

Световната №5 призна, че има мечта и тя е да стане тв водеща.

„Наскоро се пробвах в нова сфера. Дълго се подготвях за интервюта и разбрах, че това не е лесна работа, особено за хората, които не са се занимавали с това. Хареса ми, може би в бъдеще искам да правя шоу програми (като водеща). Интересно ми е и мисля, че сега е времето да пробвам нещо ново“.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Свитолина: В бъдеще искам да бъда водеща в телевизия Димитър Беловски
Теми:  
елина свитолина

Коментари





Следвайте ни в Facebook