Свитолина: Започнах да следя политиката чак след избора на Зеленски за президент

от в 13:48 на 01.11.2020
Калоян Соколов

Елина Свитолина вече официално прекрати своята тенис година, като световната номер 5 отново не можа да стигне до титла от Големия шлем, макар да бе останала най-високопоставената състезателка в четвъртфиналите на Ролан Гарос, само че отстъпи изненадващо на квалификантката Надя Подороска. Свитолина вече гледа към новия сезон, а междувременно даде любопитно интервю, в което разкри част от интересите си извън корта:

"Обичам да гледам филми. Една от любимите ми ленти е "Престиж", но сега нямам толкова време да гледам телевизия. По време на карантината изгледах сериалите "Писмо до краля" и "Ъндърграунд". Също така следя проектите на Адам Сандлър с интерес", призна Свитолина.

Елина разказа, че в момента пък най-често следи различни разговори с известни политици, като интересът на тенисистката към тази материя датира от избора на Владимир Зеленски за президент на Украйна. Тя споделя, че се разграничава от оценки за управлението на нейната страна, защото отдавна не пребивава там и няма представа какво представлява живота на обикновения човек там, ала харесва да наблюдава как държавните глави реагират в различните ситуации.

 


Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Свитолина: Започнах да следя политиката чак след избора на Зеленски за президент Калоян Соколов
Теми:  
елина свитолина | интервю

Коментари

Следвайте ни в Facebook