Тежък жребий за Димитър Кузманов в първия му турнир за сезона (пълна схема)

от в 09:52 на 01.01.2022
Калоян Соколов

Димитър Кузманов имаше отлична подготовка за новия сезон, като прекара последните седмици в Монте Карло и там получи възможност да проведе тренировъчни сесии с някои от топ играчите. Впоследствие Мико замина за Австралия, където в момента се готви за участие в пресявките на Аустрелиън Оупън, но преди това втората ни ракета ще се включи на Чаланджъра в град Бендиго, който стартира от 3-ти януари.

Родният ни представител ще бъде поставен под номер 14 в основната схема на турнира и вече научи жребия си, а той определено не беше благосклонен към него. Българинът стартира диретно от втория кръг на надпреварата, но още там му предстои евентуална битка с коравия аржентинец Факундо Мена. Южноамериканецът спечели втората си титла на Чаланджър ниво през изминалия сезон и категорично имаше статута на един от най-опасните непоставени играчи в жребия.

Еветуална победа пък би могла да изправи Кузманов срещу втория поставен Чем Илкел, от когото нашият сънародник вече е допускал две поражения през кариерата си. Опциите на пловдивчанина за четвъртфиналите също не са никак леки, защото там по всяка вероятност ще трябва да премери сили с един измежду Ернесто Ескобедо и Джейсън Юнг, които неведнъж са доказвали качествата си в ATP Тура.

Ето и пълната схема на състезанието в Бендиго:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тежък жребий за Димитър Кузманов в първия му турнир за сезона (пълна схема) Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | бендиго | димитър кузманов | жребий | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook