Тийм е новият шампион в Барселона след категорична победа над Медведев

от в 18:25 на 28.04.2019
Калоян Пламенов

Доминик Тийм е новият шампион на турнира от ATP 500 в Барселона. Австриецът победи на финала Даниил Медведев след 6:4, 6:0 за 1 час и 13 минути игра.

Това бе втори успех за Доминатора над този противник, след като двамата се срещнаха и на турнира в Санкт Петербург през миналата година. 25-годишният тенисист завоюва своя втори трофей за сезона, след като спечели в Индиън Уелс. Общо за него трофеят е 13-и в кариерата му. 

В първия сет Даниил започна отлично и поведе с 3:0 в геймовете след пробив във втория гейм, но до края на мача неговият противник бе почти безупречен на корта и спечели 12 от следващите 13 гейма. 

Той върна пробива в първия сет в петия гейм, а след това проби в тилдановия гейм, за да спечели частта. Във втория сет той не даде никакви шансове на противника си и след пробиви в първия, третия и петия гейм стигна до крайния успех.

Така австриецът при всички положения може да бъде причислен като един от фаворитите за наближаващия "Ролан Гарос" с двете големи титли, които спечели до момента. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове



Оцени тази статия:
Тийм е новият шампион в Барселона след категорична победа над Медведев Калоян Пламенов
Теми:  
даниил медведев | доминик тийм | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в барселона

Коментари





Следвайте ни в Facebook