Тийм измести Федерер в световната ранглиста, Григор с лек спад

от в 09:30 на 18.03.2019
Калоян Пламенов

Новак Джокович си запази лидерството в световната ранглиста на мъжкия тенис след днешното обновяване, като има в актива си 10.990 точки. Втори остава Рафаел Надал с 8.725 точки, а третото място е за Александър Зверев, който също си запазва позицията с 6.630 точки.

Новият шампион от Индиън Уелс Доминик Тийм обаче регистрира прогрес с четири места и от днес заема рекордното в неговата кариера четвърто място с 4.755 точки, а Роджър Федерер отстъпи с една позиция и е пети с 4.600 точки. 

Шестото място е за Кей Нишикори, който дръпна с едно място и има 4.235 точки. Седми е Кевин Андерсън, който отстъпи с едно място, с актив от 4.115 точки. Осмото място пък е за Хуан Мартин Дел Потро, който пропусна турнира в Индиън Уелс и загуби много точки, тъй като имаше да защитава титла. Той има в актива си 3.585 точки след спад с три места.

Девети е Джон Иснър, който запазва позицията си, и има 3.485 точки. Десетото място е за Стефанос Циципас, който също си запазва позицията и има в актива си 3.160 точки.

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров е 29-и след спад с едно място и актив от 1.300 точки. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм измести Федерер в световната ранглиста, Григор с лек спад Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров | доминик тийм | ранглиста | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook