Тийм: За мен целта е да бъда напълно готов за предстоящия Индиън Уелс

от в 11:24 на 02.02.2022
Диана Андреева

Тенис почитателите отново нямат възможност да станат свидетели на дългоочакваното завръщане на Доминик Тийм. Австриецът пропусна втората половина на изминалия сезон, както и началото на този, а в момента бившият номер три все още не е напълно възстановен и готов да се бори за мястото си сред най-добрите, което е и причината той да се оттегли от ATP 250 турнира в Кордоба. 

Тийм обаче успокои своите почитатели, защото сподели, че все още планира да вземе участие в предстоящата надпревара в Буенос Айрес. Макар да не е напълно готов физически за състезаване на голямата сцена, австриецът е решен да придобие игрова практика, преди началото на Индиън Уелс. Ето каква точно е моментната му нагласа: 

"При контузия никога не трябва да се прибързва с плановете. Не можеш да бъдеш убеден колко време ще е нужно за възстановяване. Процесът е продължителен, но аз съм на финалната права. Най-тежката част е в миналото. За мен целта е да бъда напълно готов за предстоящия Индиън Уелс и вярвам, че ще бъде така. Но се нуждая от игрова практика." - завърши Тийм.

Източник: Tennis Net


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм: За мен целта е да бъда напълно готов за предстоящия Индиън Уелс Диана Андреева
Теми:  
доминик тийм | Тийм

Коментари





Следвайте ни в Facebook