Тийм за предстоящия си сблъсък с Григор: Винаги е приятно да играеш срещу него

от в 13:46 на 12.02.2021
Тея Кръстева

Световният номер 3 при мъжете Доминик Тийм си осигури мач срещу Григор Димитров на 1/8-финалите на Australian Open, след като осъществи вдъхновяващ обрат в 5-сетов трилър срещу австралийския представител Ник Кирьос с 4:6 4:6 6:3 6:4 6:4.

В интервюто си на корта след победата над Кирьос Доминик сподели какви са неговите очаквания от предстоящия сблъсък с Григор:

"Мисля, че Димитров се чувства много добре на бърза настилка, а тази тук (в Австралия) е най-бързата такава в турнири от Големия шлем. Срещнахме се на бърз корт на ATP Nitto Finals в Лондон през 2017г., където той се представи чудесно и спечели титлата. 

Ще се опитам да си почина. Винаги е много приятно да играеш срещу Гришо - той удря топката много добре. Очаквам с нетърпение този двубой!" - добави още Тийм.

Доминик е много опасен съперник - неведнъж сме ставали свидели на неговата невероятна игра и непримирим дух. Можем да бъдем сигурни, че на корта двамата ще разкрият пълната красота на тениса и ще ни подложат на страхотни емоции.

Нека пожелаем успех на Гришо!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм за предстоящия си сблъсък с Григор: Винаги е приятно да играеш срещу него Тея Кръстева
Теми:  
доминик тийм

Коментари





Следвайте ни в Facebook