Тийнейджърски неволи: Алкарас призна, че родителите му все още решават вместо него

от в 15:50 на 30.04.2022
Калоян Соколов

Карлос Алкарас без съмнение е най-талантливият представител на новото поколение и върви смело по стъпките на Рафаел Надал. 18-годишният тенисист се превърна в най-младия шампион на Мастърса в Маями и освен това този понеделник направи своя дебют в топ 10 на света, а почти всички анализатори виждат младока като сигурен бъдещ номер едно в ранглистата.

Оказва се обаче, че Алкарас има сходни проблеми с тези на всички останали тийнейджъри, въпреки че вече е натрупал сериозно финансово състояние и е едно от най-разпознаваеми лица в тениса. Деветият в ранглистата не скри, че той е все още едно невръстно момче за своите родители и те вземат повечето решения вместо него, а ето и точните думи на испанеца:

"Все още мама и татко контролират моите финанси. Не им искам разрешение, ако реша да си купя нови стикове за голф, но нещата не стоят така, ако става въпрос за скъп автомобил. Към момента се боря, за да бъда независим в това отношение. Баща ми е по-строг от майка ми, така че се обръщам към нея, когато искам да изляза. Нямам някакви наложени ограничения за времето, но те винаги ми казват да не закъснявам много. Понякога се случва да се прибера късно и се опитвам да бъда максимално тих, само че те винаги се събуждат" - разказва Карлос в шоуто " El Hormiguero".

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийнейджърски неволи: Алкарас призна, че родителите му все още решават вместо него Калоян Соколов
Теми:  
atp | инервюта | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook