Тийм относно US Open: Ще бъде безопасно за всички

от в 12:57 на 17.07.2020
Анисия Стоева


След месеци спекулации най-накрая беше потвърдено, че Откритото първенство на САЩ ще се проведе. Въпреки това обаче все още има някои неуточнени въпроси относно събитието. Най-добрият австрийски тенисист Доминик Тийм също изказа своето мнение за ситуацията.

Докато почитателите на спорта бяха развълнувани заради възможността отново да наблюдават тенис на световно ниво, някои играчи изразиха притесненията си относно надпреварата, поради факта че случаите на COVID-19 в Щатите не спират да се покачват. Ето какво каза в интервюто си в Берлин световният номер три:

Тийм

,,Вярвам, че решението не е в наши ръце, а на тези от Федерацията в Америка и правителството им. Цялото това нещо е доста нестабилно. Но също така вярвам, че ако се играе, ще бъде безопасно за всички. Със сигурност ще бъдем в голям балон без контакт с външния свят”.

Тийм

Доминик Тийм няколко пъти вече е изразявал желанието си да играе в Ню Йорк, което определено е добра новина за тенис феновете. Много хора очакват участието му, тъй като той има една главна цел - да вдигне първия си трофей от Шлема.

Тийм

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм относно US Open: Ще бъде безопасно за всички Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook