Тодор Енев е впечатлен от Алекс Донски и останалите национали на България

от в 12:55 на 27.10.2019
Димитър Панков

Капитанът за Kупа "Дейвис" Тодор Енев похвали развитието на състезателите от националния отбор на България по тенис за мъже.

"Поздравления за Алекс Донски за страхотните му победи на турнирите в Южна Африка. Когато работиш с толкова много упоритост и желание, когато си последователен в работата и амбициите за постигането на целите си, добрите резултати не закъсняват. Много се радвам и за добрите изяви и на останалите ни момчета в силни турнири. Адриан Андреев се завърна повече от отлично след контузията си в началото на юни и игра финал на турнир в САЩ с награден фонд 25 000 долара. Алекс Лазаров записа 1/4-финал на турнир с награден фонд 25 000 долара в Ливан. След контузията си в коляното и допълнителното си възстановяване Димитър Кузманов навлиза в своя игрови ритъм и знам, че съвсем скоро ще доказва отново характера си на победител", коментира Тодор Енев.

"Гордея се с борбеността на момчетата и най-вече, че изграждаме силен колектив. Благодарение на мачовете от Купа "Дeйвис" те са още по-мотивирани, придобиват повече опит и увереност, които им помагат значително в индивидуалните им турнири. Предстои още много работа и отлични възможности като турнира ATP Cup през януари, където България ще е сред 24-те най-силни отбора в света благодарение на резултатите на Григор Димитров. През март играем отново мач за Купа "Дейвис" - срещу Коста Рика. Сигурен съм, че именно изграденият колектив, отборният дух и екипната работа с тези момчета ще доведат до позитивни резултати в тези турнири, както и до още по-големи успехи и в индивидуалните им кариери", добави капитанът на националния отбор на България по тенис за мъже.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тодор Енев е впечатлен от Алекс Донски и останалите национали на България Димитър Панков
Теми:  
александър донски | купа дейвис | тодор енев

Коментари





Следвайте ни в Facebook