Томахавките са заровени: Вавринка и Руне разговарят в компанията на Джокович (видео)

от в 11:23 на 07.04.2023
Калоян Соколов

Стан Вавринка и Холгер Руне очевидно са заровили томахавките помежду си. Това става ясно от кадрите, които изтекоха в социалните медии, където можем да видим как двамата разговарят съвсем приятелски на тренировъчните кортове в Монте Карло. Припомняме ви, че между двамата съвсем наскоро се разрази сериозна драма, след като ветеранът изненадващо надигра младока в Индиън Уелс, а Руне определено не прие поражението по най-добрия възможен начин и попита съперника си дали и този път има да му каже нещо.

Въпросът на тийнейджъра беше продиктуван от обстоятелството, че самият Стан не беше особено дипломатичен след края на първата среща между двамата, в която скандинавецът постигна впечатляващ обрат и в крайна сметка извървя целия път до спечелването на трофея от Мастърса в Париж през 2022-ра. Тогава трикратният шампион от Шлема посъветва 19-годишния играч да спре да се държи като бебе на корта, когато дойде ред за поздрава на мрежата между двамата.

Този път обаче бившата трета ракета на света избегна по всякакъв начин да отговори на провокацията от страна на датчанина, а в последвалата си пресконференция изрази мнение, че самият световен номер девет някога ще съжалява за репутацията, която си е изградил в ATP Тура.

Изглежда все пак тези спорове са останали в миналото и тенисистите не таят лоши чувства един към друг. Ние пък донякъде бихме имали право да счетем, че Новак Джокович е влязъл в ролята на помирител между тях, тъй като тримата публикуваха съвместна снимка от Княжеството, след като тъкмо бяха провели обща тренировъчна сесия.

Надпреварата в Монте Карло стартира още тази неделя, а тази вечер предстои да се проведе церемонията по тегленето на жребия, която ще стартира в 18:00 часа българско време.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Томахавките са заровени: Вавринка и Руне разговарят в компанията на Джокович (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | любопитно | новак джокович | Стан Вавринка | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook