Тотален разгром: Бруксби отвя Хачанов в Индиън Уелс и му предстои сблъсък с Циципас

от в 00:30 на 13.03.2022
Владислав Риждов

Дженсън Бруксби направи отличен старт на сезона, достигайки в началото на месец февруари достигна до спора за трофея на турнира в Далас, а през тази седмица младият американец продължава с добрите си изяви на родна земя, след като днес отстрани поставения под номер 25 Карен Хачанов с разгромното 6:0 6:3, за да си осигури среща със Стефанос Циципас.

Срещата започна ударно за местния любимец, който проби още в откриващият сервис гейм на руснака. Това даде допълнителна инерция в играта на 21-годишния състезател, който до края на частта наказа по безкомпромисен начин колебливия Хачанов, нанасяйки му сет на нула, с което се доближи на крачка от класиране напред.

Бруксби продължи да изглежда по-добрият на корта и след началото на втория сет, като дори имаше ранни възможности да увеличи преднината си, но Хачанов не се пропука. Все пак закономерното стана факт в осмия гейм, когато световният номер 43 пречупи противниковото подаване, а впоследствие не допусна изненада при затвърждаването на водачеството си, слагайки точка на спора. Следващото предизвикателство пред Дженсън е Стефанос Циципас, който по-рано днес надигра трудно друг местен играч - Джак Сок.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тотален разгром: Бруксби отвя Хачанов в Индиън Уелс и му предстои сблъсък с Циципас Владислав Риждов
Теми:  
atp | дженсън бруксби | индиън уелс | карен хачанов | обзор | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook