Циципас даде само пет гейма на Иснър и ще срещне Алиасим на 1/4-финалите

от в 07:58 на 18.03.2021
Валери Андреев

Стефано Циципас показа постоянство и си гарантира място в трети кръг на надпрварата в Акапулко след успех над Джон Иснър. Гъркът беше уверен и константен на свое подаване, а именно това му и позволи да надделее с 6:3 6:2 за 57 минути на корта и по този начин си гарантира двубой срещу друг представител на младото поколение в мъжкия тенис - Феликс Оже-Алисасим.

Както в първия, така и във втория сет, Циципас си осигуряваше брейк аванс още в началото, а това му позволяваше да се концентрира изцяло върху своите подавания, а това бе възможно най-добрия вариант за гърк, като се има предвид началния удар на Иснър. Без да допуска нито един пробив, световният номер пет сложи край на срещата в своя полза.

Опонетът на Стефанос в следващия кръг - Феликс-Оже Алиасим, успя да победи друга от младите надежди на тениса - Себастиан Корда, с когото канадецът се справи след 6:3 6:4. Алиасим бе много посотянен на първо подаване, а с помощта на един брейк в хода на първата част, и два такива във втория, той си гаранитра място на 1/4-финалите в мексиканския град.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас даде само пет гейма на Иснър и ще срещне Алиасим на 1/4-финалите Валери Андреев
Теми:  
джон иснър | себастиан корда | стефанос циципас | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook