Циципас и Тийм с любопитен разговор помежду си в Instagram

от в 17:37 на 10.09.2021
Диана Андреева

Стефанос Циципас не се представи по желания начин на US Open 2021. Гъркът удължи неприятната си серия на турнира в Ню Йорк и продължава да няма нито едно участие във втората му седмица, независимо че зад гърба си има редица големи успехи. Но тази година Циципас бе може би най-обсъжданият тенисист сред анализаторите, почитателите и дори играчите. Причината са честите му паузи за тоалетна, с които нарушава ритъма на своите опоненти в напрегнатите мачове помежду им. 

Редица състезатели разкритикуваха Циципас по този въпрос, но Доминик Тийм подходи с усмивка на цялата ситуация и дори се присмя на своя колега и приятел. Австриецът, който преждевременно прекрати сезона си поради травма на китката, сподели пост в Instagram акаунта си, в който се обръща именно към Стефанос. В отговор на публикацията на световния номер три, в която той съобщава, че ще си вземе известна почивка, защото е изтощен от всичко случващо се, Тийм написа под свои снимки, че се отправя към тоалетната и прекъсва играта.

Отговърт на Циципас не закъсня, а той продължи с шеговития тон и попита дали Доминик носи телефона си със себе си, за да може да му бъде подсказано. Това е само един от примерите, че тенисисти са не само съпреници помежду си, но и приятели. Циципас и Тийм не за първи път демонстрират добрите отношения помежду си, като в момента дори има спекулации, че те прекарват време заедно в Португалия, но дали наистина това е така, не е известно. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас и Тийм с любопитен разговор помежду си в Instagram Диана Андреева
Теми:  
доминик тийм | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook