Циципас премина през операцията и успокои: Гледам напред към Австралия

от в 18:40 на 25.11.2021
Диана Андреева

Стефанос Циципас изпитва от известно време сериозен дискомфорт в областта на десния лакът, а болката видимо се обостря през последните седмици. Самият състезател сподели как въпросната травма го тормози от много години насам, но явно той най-после е решил да разреши проблема веднъж завинаги, защото се е консултирал с медицинско лице и се подложи на операция. Днес той сподели, че хирургическата намеса е преминала успешно, а ето какво точно написа Циципас в акаунта си във Facebook:

"Нещата често стават по-трудни, преди да станат по-лесни, но с всяка битка получаваме възможност да създадем своя собствена уникална история. В някои дни животът е свързан с мечтите, надеждата и плановете за бъдещето. Има и дни, в които животът е свързан с това просто да не се отказваш и да продължаваш да вървиш.

До всички фенове - благодаря за вашата непрекъсната подкрепа. Фокусиран съм върху по-здравословно и по-щастливо бъдеще. Следваща спирка, предсезонна подготовка в Дубай, която ще започне след две седмици, а по-късно отлитам към Австралия." - завърши Циципас.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас премина през операцията и успокои: Гледам напред към Австралия Диана Андреева
Теми:  
atp | стефанос циципас | циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook