Циципас за турнира в София: Елате да ме подкрепите, съседи сме (видео)

от в 15:14 на 11.11.2018
Георги Христов

В събота вечерта Стефанос Циципас спечели финала на финалите на АТР за играчи до 21 години в Милано с победа. През сезона той спечели титлата в Стокхолм. Игра и финал на "Мастърс 1000" в Торонто. С това стана най-младият играч, победил четирима от топ 10 в света в един турнир от основаването на АТП тура - Новак Джокович, Доминик Тийм, Александър Зверев и Кевин Андерсън. На финала загуби от тогавашния №1 в света Рафаел Надал.

Младата звезда на световния тенис Циципас отправи специално видео послание от Милано, където спечели Мастърса на новото поколение.

„Здравейте, аз съм Стефанос Циципас. Много съм щастлив да обявя, че ще играя на Sofia Open през следващата година. Развълнуван съм да изляза пред българските фенове, дошли да гледат мачовете през тази седмица. Елате и ме подкрепете. За мен ще бъде великолепна възможност. Ще бъда много признателен да Ви имам на моя страна – както знаете Гърция и България сме си съседи. Ще бъда също щастлив да дойдат и мои сънародници от Гърция, за да ме подкрепят в София – да ми дадат още енергия и мотивация по време на турнира. Ще се видим в залата. До скоро, София“, заяви от Милано Циципас.

Надпреварата с награден фонд 52 4340 евро на твърдите кортове в зала "Арена Армеец" ще се състои от 3 до 10 февруари.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас за турнира в София: Елате да ме подкрепите, съседи сме (видео) Георги Христов
Теми:  
sofia open | стефанос циципас | тенис | тенис новини | тенис турнир в софия

Коментари





Следвайте ни в Facebook