Убедителен Адриан Андреев вече е четвъртфиналист в Пенсакола!

от в 19:16 на 20.05.2021
Диана Андреева

Адриан Андреев беше безкомпромисен в мача си срещу 381-ия в световната ранглиста Дейн Кели и записа категоричен успех - 6:2 6:2. Българският тенисист не остави никакви шансове на по-опитния си съпреник и се поздрави с победа, която го класира сред последните осем в надпреварата от сериите ITF M25, която се провежда във Флорида. Следващото препятствие по пътя на третата ни ракета ще бъде определено след края на двубоя срещу Кристиан Харисън и Оливър Кроуфорд.

Андреев беше фаворит за спечелване на мача още от първите минути, а серия от агресивни отигрвания даде допълнителна доза увереност на българина. Той започна да печели точка след точка, като началният му удар бе на много високо ниво, което му позволи да контролира изцяло темпото по време на срещата и в крайна сметка да се поздрави с успех.

Бъдещият опонент на Ади ще бъде сериозно предизвиквателство, независимо кой измежду Харисън и Кроуфорд спечели срещата. Кристиан откри кампанията си през 2021 с впечатляващо представяне на Delrey Beach Open. Стартирал от квалификациите, Харисън достигна до 1/2-финалната фаза, докато Кроуфорд се намира в чудесна форма и вече има две титли на ниво ITF през годината.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Убедителен Адриан Андреев вече е четвъртфиналист в Пенсакола! Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев

Коментари





Следвайте ни в Facebook