В Хасково поставят контактни с Григор избирателно

от в 10:33 на 24.06.2020
Павел Димитров

След положителната проба на Григор Димитров в Хасково настана истински смут сред всички, които по някакъв начин са контактували с първата ни ракета, която беше на посещение в родния си град.

Представяме ви публикация във Фейсбук на общинския съветник Георги Пеев, от която се разбират някои изключително обезпокоителни неща относно процедурата по карантиниране в града.

В крайна сметка ме поставиха под карантина, след като цял ден вчера от РЗИ-Хасково ми обясняваха, че не съм под карантина. Направиха го снощи, показно, с полиция. Както си му е редът за човек, който се е свързал още сутринта с РЗИ-Хасково, предоставил е цялата информация, която са искали от него, както и телефон и адрес. Не получих отговор защо не са се свързали с мен по телефона да ме уведомят, ами идват да правят показни акции пред дома ми. Не получих отговор защо предварително са попълнили моите данни в предписанието. Нали по закон имам право да си избера сам къде да съм под карантина? Очевидно това за мен не важи.


Публикувам и предписанието на РЗИ-Хасково, с което съм поставен под карантина. Дребен детайл е, че то не отговаря на нормативната база. Но ако някой ми каже къде в това предписание пише с кое лице с коронавирус съм бил контактен, ще съм много благодарен, защото аз от този документ не разбирам.


Иначе в петък нямада съм на заседание на Общинския съвет. Там щях да кажа, че през ноември 2016 г. настоящият кмет и бившият кмет на Хасково са одобрили бизнес план на ВиК-Хасково за периода 2017 - 2021 г. за поскъпване на цената на водата. И други работи щях да кажа, ама очевидно всички, които САМО са се снимали с Григор Димитров не са опасни, но аз съм.

Хубав ден и не забравяйте да реагирате на всички простотии на институциите, защото в противен случай ставате техни роби!

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В Хасково поставят контактни с Григор избирателно Павел Димитров
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook