В крак с времето: Шарапова със сериозна инвестиция в крипто валутите

от в 17:42 на 06.12.2021
Калоян Соколов

Мария Шарапова винаги е била еталон за бизнес дама и е успявала да съчетава съвършено кариерата си на корта и извън него. Рускинята печели близи 200 милиона долара в последните 10 години от рекламни договори и различни инвестиции, а безспорно нейната гордост са собствения ѝ бранд за сладкиши Sugarpova, в който тя инвестира 500 хиляди долара, а в момента печели 40 пъти повече на година от въпросната марка.

Освен това Маша ръководи стартъп, чиято специализация е в произвоството на фитнес гривни и също така инвестира в компанията Terabody, която също ще е насочена към тренировките и цели производството на масажори, както и различни изобретения за поддържане на по-добра фигура. Няма как да не споменем и нейното участие в платформата The Skills, където редица звездни лектори предоставят онлайн курсове на обикновени хора.

Сега обаче бившата номер едно се е насочила към едно далеч по-несигурно занимание, а именно търговията с криптовалути. Много хора определят тази практика за измамна, само че широкото използване на този тип валути е напълно легитимно в немалък брой страни. Шарапова пък е решила да се сдобие с дялове от компанията Public, споделяйки новината пред CNBC:

"Спечелих първата си голяма сума пари на Уимбълдън, когато още бях много малка. Оттогава винаги съм се интересувала от различни инвестиции и мога да кажа, че тази компания предлага лесен начин на своите потребители за печелене на средства. Тази инвестиция е наистина важна за мен, защото голяма част от клиентите на Public са всъщност жени, което е много изненадващо за тази сфера" - завърши петкратната шампионка от Шлема.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В крак с времето: Шарапова със сериозна инвестиция в крипто валутите Калоян Соколов
Теми:  
wta | интервюта | любопитно | мария шарапова

Коментари





Следвайте ни в Facebook