В момент на пълно изтощение: Фриц повърна на корта в най-дългия мач в Акапулко (видео)

от в 16:02 на 04.03.2023
Калоян Соколов

Тейлър Фриц и Томи Пол подобриха досегашния рекорд за най-дълъг мач в историята на надпреварата в Акапулко, след като прекараха 3 часа и 26 минути на корта, докато излъчат победител в своя полуфинален сблъсък. Досегашният рекорд се държеше от Григор Димитров и Стефан Козлов, като тогава "щастливият губещ" страдаше от крампи по цялото тяло, но не спря да се бори и изненадващо надви първата ни ракета, нуждаейки се от пет минути по-малко спрямо новото най-добро постижение.

Днес пък отново не се мина без физически трудности за двамата състезатели, които видимо страдаха от сериозната влага в Мексико и едва се държаха на краката си. В края на втория сет нещата ескалираха, защото Пол неколкократно получи предупреждения за бавене на времето, а малко по-късно Фриц директно прекъсна играта, сложи ръка на устата си и отиде да повърне в кофата зад своята пейка.

В крайна сметка световният номер пет не се предаде и спечели сета, но полуфиналистът от Аустрелиън Оупън беше малко по-свеж в решителната част и съумя да доведе нещата до успешна за себе си развръзка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В момент на пълно изтощение: Фриц повърна на корта в най-дългия мач в Акапулко (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | акапулко | любопитно | тейлър фриц | томи пол

Коментари





Следвайте ни в Facebook