В обувките на Маестрото: Фернандес загатна за сътрудничество с Федерер

от в 19:30 на 24.03.2022
Диана Андреева

В началото на 2021-а година, когато пандемията от COVID-19 бе във вихъра си, Роджър Федерер предприе стъпка, която определи като инвестиция в бъдещето си. Става въпрос за закупения от Маестрото дял от швейцарската марка за обувки On, която започна производство на нова колекция - "Roger Center Court O series“. За първи път маратонките бяха носени от самия Федерер на Qatar Open 2021, но макар сериозния интерес продажбата им бе ограничена и те напълно изчезнаха от полезрението на феновете. 

Днес обаче Roger Center Court O series отново бяха огрени от светлината на прожекторите, но този път не бяха част от екипа на Федерер, а от този на финалистката от US Open 2021 - Лейла Фернандес. Канадката дебютира на WTA 1000 турнира в Маями този следобед и макар да не впечатлява с играта си, привлече вниманието на тенис почитателите към себе си или по-точно - към своите обувки. 

В края на миналата година, която е и най-успешната в WTA Тура за Фернандес, тя прекрати договора си с компанията Asics. Независимо че съвместната им работа приключи, канадката продължи да използва същия модел обувки и през началните месеци на 2022-ра, но това намери своя край днес и изглежда, че предстои и в следващите си изяви световната номер 22 да носи "част" от своя идол - Роджър Федерер, на корта.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В обувките на Маестрото: Фернандес загатна за сътрудничество с Федерер Диана Андреева
Теми:  
лейла фернандес | роджър федерер | тенис обувки | федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook