В очакване на любопитно партньорство: Осака и Кирьос рамо до рамо на Уимбълдън?

от в 13:12 на 04.05.2022
Владислав Риждов

Участието на Наоми Осака на Мастърс 1000 турнира в Мадрид приключи едва във втория кръг, когато тя бе надиграна от местната надежда Сара Сорибес Тормо с 6:3 6:1. Въпреки това обаче японката вече с нетърпение очаква остатъка от сезона. По време на мача Осака демонстрира разнообразие, като често играеше в близост до мрежата, което е необичайно допълнение към нейния репертоар. Когато бе попитана за промените в играта си в пресконференцията след двубоя, самата тя разкри, че се опитва да подобри уменията си на мрежата, тъй като планира да играе при смесените двойки на Уимбълдън по-късно през сезона.

"Наистина се опитах да се съсредоточа върху играта си на мрежата, тъй като ще играя смесени двойки на Уимбълдън. Знам, шокиращо, нали? Аз също съм шокирана. Не искам да разочаровам човека, с когото ще играя, защото винаги, когато играя на двойки, казвам "съжалявам", винаги". Осака все още не е споделила името на своя партньор, но все повече започва да се спекулира името на Ник Кирьос. "Няма ли да е по-забавно да го видите, когато му дойде времето. Сигурна съм, че ако искате да познаете кой е, бихте могли да го направите" - завърши с усмивка 4-кратната шампионка от Шлема.

През март бившата номер едно не изключи възможността с колоритния австралиец да заиграят рамо до рамо, след като тя бе забелязана да наблюдава тренировката на Кирьос преди Мастърса в Индиън Уелс, така че ще бъде наистина любопитно да видим двамата от една и съща страна на корта по време на надпреварата в All England Club.

Източник: Sportskeeda


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В очакване на любопитно партньорство: Осака и Кирьос рамо до рамо на Уимбълдън? Владислав Риждов
Теми:  
wta | атп | любопитно | наоми осака | Ник Кирьос | пресконференция | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook