В отлично настроение: Федерер вече тренира на корта за завръщането си (видео)

от в 19:26 на 21.08.2022
Мирела Николова

Роджър Федерер е измъчван от контузия в коляното през последните години, заради която се подложи на две операции през 2020 година и още една през миналия сезон. Последният официален двубой с негово участие се състоя по време на четвъртфиналите на миналогодишния Уимбълдън, когато швейцарецът допусна четирисетова загуба от Хуберт Хуркач, а впоследствие призна, че отново е почувствал болка в коляното.

Въпросната травма го държи извън игра вече повече от една година, но моментът, в който ще го видим отново в действие, е все по-близо. Легендарният швейцарец планира да направи своето завръщане на отборната надпревара Laver Cup, която през настоящата година ще се проведе в Лондонската зала "О2 Арена" между 23 и 25 септември. След това пък Маестрото е заявил участие и на АТР 500 турнира в Базел (24-30 октомври).

20-кратният носител на титли от Големия шлем през днешния ден зарадва своите многобройни почитатели, публикувайки в Instagram видео от една от своите тренировки, по време на която демонстрира, че се намира в отлично настроение. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Roger Federer (@rogerfederer)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В отлично настроение: Федерер вече тренира на корта за завръщането си (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook