Вавринка пропуска и надпреварата в Куинс; Кириос влиза на негово място

от в 20:49 на 02.06.2021
Мирела Николова

Сезон 2021 се превърна в истински кошмар за трикратния шампион на турнири от Шлема Стан Вавринка, който през настоящата година е взел участие в едва 4 надпревари, като последният му изигран двубой датира от началото на март, когато допусна поражение на старта в Доха. Швейцарецът избра да пропусне целия сезон на червено, като очакванията бяха, че той ще се завърне в игра на подгряващите турнири на трева преди Уимбълдън.

Вавринка бе сред заявените участници в списъка за надпреварата в Куинс, която ще се проведе между 14 и 20 юни, но днес стана ясно, че бившият №3 е оттеглил заявката си за участие и на негово място ще влезе Ник Кириос. Австралиецът също отсъства от кортовете дълго време, като не сме го виждали в действие от мача в трети кръг на Откритото първенство на Австралия срещу Доминик Тийм.

По всичко изглежда, че Уимбълдън е единственият турнир, в който Стан планира да се включи към този момент, тъй като той е отказал участие и на надпреварата в Щутгарт, където ще бъде заместен от Джон Милман.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вавринка пропуска и надпреварата в Куинс; Кириос влиза на негово място Мирела Николова
Теми:  
atp | куинс | любопитно | ник кириос | Стан Вавринка | щутгарт

Коментари





Следвайте ни в Facebook