Вавринка: Щастлив съм да бъда обратно на корта, но ме очаква много работа

от в 14:53 на 30.03.2022
Диана Андреева

Стан Вавринка винаги е бил един от любимците на феновете, което е продиктувано от изключително атрактивния стил на швейцареца. Трикратният шампион от Шлема често е създавал впечатлението, че е способен да направи дупка в корта чрез мощните си снаряди от бекхенд, а освен това многократно е давал вид на позитивно настроен човек извън турнирната обстановка. Ветеранът обаче съумя да изиграе едва шест срещи в хода на миналия сезон, защото претърпя интервенция в областта на лявото ходило и в продължение на една година беше извън надпреварите. 

Вчера обаче настъпи дългоочакваният момент за почитателите на Вавринка - неговото завръщане. Със специална покана от организаторите, швейцарецът получи възможност да се включи в Чалънджър турнира в Марбея, но участието му приключи още в самото начало, тъй като настоящият световен номер 283 допусна поражение в последователни сетове от Елиас Имер. 

В своя Instagram акаунт Вавринка посвети кратка публикация на завръщането си в АТР Тура. Швейцарецът се обърна към своите последователи в кратко съобщение, което гласеше: "Една година по-късно...Толкова съм щастлив да бъда обратно на корта, да се състезавам. Няма да спирам да работя усилено и постепенно ще достигна до желаното ниво." - написа той. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stanislas Wawrinka (@stanwawrinka85)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вавринка: Щастлив съм да бъда обратно на корта, но ме очаква много работа Диана Андреева
Теми:  
atp | Вавринка | Стан Вавринка

Коментари





Следвайте ни в Facebook