Вика Азаренка: Годината бе много тежка за мен, новият сезон ще бъде различен

от в 17:45 на 16.12.2018
Калоян Пламенов

Представителката на Беларус Виктория Азаренка не изпраща най-добрата година в кариерата си, но силно вярва, че новият сезон ще бъде по-добър за нея. 

В момента 29-годишната тенисистка заема незавидната 51-а позиция в света и не успя да спечели нито една титла през вече изминалата кампания. 

Опитната състезателка в момента тренира здраво и е напълно готова да започне силно новия сезон, който ще стартира с турнира в Оукланд, Нова Зеландия. Тя не е играла в този турнир от цели 12 години, а последното и участие е през 2006 година. 

"Спомням си града до известна степен и се радвам, че след цели 12 години отново ще се завърна да играя в Нова Зеландия. Със сигурност за този период от време са се променили изключително много неща. Въпреки това обаче този период от време като се замисля не ми изглежда толкова голям", обяви тя.

"Един от моите най-близки хора има къща недалеч от мястото на турнира и ще имам възможност да го посетя. Тази година беше невероятно трудна и тежка за мен. Не успях да играя на нивото, на което ми се иска. Не успях и да се подготвя най-добре за сезона".

"Сигурна съм обаче, че новият сезон ще бъде по-добър за мен и ще се завърна по-силна на корта. Моят стандарт на игра винаги е много висок и поради тази причина си взех достатъчно време, за да мога да се подготвя най-добре за новия сезон".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вика Азаренка: Годината бе много тежка за мен, новият сезон ще бъде различен Калоян Пламенов
Теми:  
виктория азаренка | тенис | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook