Винъс Уилямс по адрес на Григор Димитров: Приятелят ми е във вихъра си

от в 23:55 на 03.11.2021
Мирела Николова

Григор Димитров винаги е демонстрирал, че е в отлични взаимоотношения със сестрите Уилямс, с които нееднократно са си разменяли шеговити коментари в социалните врежи. През днешния ден нашето момче постигна осъществи страхотен обрат над сребърния медалист от Олимпийските игри в Токио - Карен Хачанов, и така се изстреля към осминафиналната фаза на надпреварата, където го очаква сблъсък със световния №4 Александър Зверев. Родният ни представител показа високо ниво на игра през цялото време на срещата, а след като загуби откриващата част, хасковлията бе безупречен в представянето си в следващите два сета и дори "върза геврек" на опонента си, печелейки последните 8 гейма в двубоя. 

Успехът на българската звезда не остана незабелязан и от живата легенда на американския женски тенис - Винъс Уилямс. Носителката на 7 титли от Големия шлем сподели снимка на сънародника ни, над която написа: "Моят приятел е във вихъра си!", а ние се надяваме първата ни ракета да продължи с чудесните си изяви във френската столица и утре да имаме нов повод за радост!

 

Записът не остана незабелязан и от живата легенда на американския женски тенис - Винъс Уилямс. Носителката на 7 титли от Големия шлем сподели в своя Instagram акаунт публикацията на Tennis TV и с помощта на емотикони изрази възхищението си от феноменалното изпълнение.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Винъс Уилямс по адрес на Григор Димитров: Приятелят ми е във вихъра си Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | бгтенис | винъс уилямс | григор димитров | любопитно | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook