Винъс Уилямс: Забавлявах се много на корта срещу Серина, в Абу Даби е чудесно

от в 10:25 на 28.12.2018
Калоян Пламенов

Винъс Уилямс изрази задоволството си от здравия тенис мач, който двете с нейната сестра Серина спретнаха на демонстративния турнир в Абу Даби. По-голямата от сестрите постигна победа след обрат с 4:6, 6:3, 10:8. 

Надпреварата е част от подготовката на двете състезателки за Откритото първенство на Австралия, което започва съвсем скоро. 

"Това бе първият ни пълноценен мач и за двете от доста време насам, така че не знаехме как ще се получат нещата на корта. И двете се опитвахме да тестваме собствените си възможности към момента. В крайна сметка се получи здрава битка. В първия мач за сезона просто се надяваш, че всичко ще върви така, както трябва", обяви Винъс след успеха си.

"Наистина ми харесва да играя в Абу Даби. Чувствам се добре подготвена физически, но това е така, тъй като работих много на тренировките и това се отразява доста добре на моята форма. Беше голямо удоволствие да се изправя срещу сестра си, беше наистина много забавно".

"Всъщност като се замисля ми се иска да играя повече мачове тук. Би било чудесно, ако може да се направи един женски турнир в Абу Даби", каза още по-голямата от сестрите Уилямс. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Винъс Уилямс: Забавлявах се много на корта срещу Серина, в Абу Даби е чудесно Калоян Пламенов
Теми:  
винъс уилямс | серина уилямс | серина уилямс - винъс уилямс | тенис | тенис новини | тенис турнир в абу даби

Коментари





Следвайте ни в Facebook