Високо напрежение: Фонини и Бедене в разгорещен спор, наложи се намеса на съдията (видео)

от в 22:13 на 19.07.2022
Мирела Николова

Фабио Фонини и Аляж Бедене изиграха един изключително оспорван двубой в откриващия кръг на АТР 250 надпреварата на клей в Хамбург, завършил с 6:3 3:6 7:6(5) в полза на италианеца. Истинската драма обаче се разрази след края на срещата, тъй като двамата състезатели влязоха в разгорещен вербален спор относно отпечатък от топка по време на решителния тайбрек. 

При поздрава на мрежата словенецът изглеждаше изпълнен с ярост към своя опонент, към когото се обърна с думите: "Всеки път, когато играем, правиш нещо подобно". Фонини изглеждаше заинтригуван от изреченото от съперника си и поиска обяснение, при което Бедене изрази недоволството си от поведението на италианеца по време на тайбрека. Според словенеца неговият противник нарочно е посочил грешен отпечатък на главния съдия при проверката на топката, за да може точката да бъде присъдена на родения в Сан Ремо тенисист. 

Скандалът между двамата бе напът да прерасне във физическа разправа, но тогава съдията на стола - французойката Орели Турт, се опита да предотврати разрастването на спора. Впоследствие състезателите отидоха да видят повторно въпросния отпечатък, ала така и не успяха да постигнат съгласие и продължиха да отправят взаимни обвинения. 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Високо напрежение: Фонини и Бедене в разгорещен спор, наложи се намеса на съдията (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | аляж бедене | любопитно | фабио фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook