Вожняцки може да задържи Скиавоне в щаба си за постоянно

от в 09:09 на 08.04.2019
Калоян Пламенов

Каролина Вожняцки призна, че може да задържи Франческа Скиавоне в щаба си за по-дълго време, след като е останала доволна от нейната работа на турнира в Чарлстън. И макар датчанката да загуби на финала от Мадисън Кийс, тя като цяло изпраща една много добра седмица зад себе си в която игра силно и постигна отлични резултати.

Интересното бе, че внезапно Скиавоне се появи в нейния щаб в турнира и това породи доста въпроси на които обаче бившата лидерка в световната ранглиста отговори.

"Франческа понякога живее в Маями и се срещнахме там, а след това я попитах дали има някакви планове. Тя ми каза, че по принцип е свободна и при нужда мога да я търся. Поканих я да дойде на моя тренировка, поразпитах я за клея. Даде ми наистина някои ценни съвети", признава Каро.

"Тя много добре познава клея като настилка. Все пак е печелила и "Ролан Гарос". Това е любимата и настилка. За мен беше много полезно да чуя няколко съвета от нея. Тя поговори също така с баща ми и двамата обсъдиха моята стратегия. В крайна сметка си мисля, че ще обсъдим възможността за по-нататъшно сътрудничество с Франческа", добави тя. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вожняцки може да задържи Скиавоне в щаба си за постоянно Калоян Пламенов
Теми:  
каролина вожняцки | тенис | тенис бг | тенис новини | франческа скиавоне

Коментари





Следвайте ни в Facebook