Вожняцки през сълзи: Беше невероятно! (видео)

от в 10:47 на 24.01.2020
Павел Димитров

Каролина Вожняцки изигра последния си мач като професионалист срещу Онс Жабур. Тя отстъпи на представителката на Тунис с 5:7, 6:3, 5:7. Срещата беше изпълнена с качествен тенис и красиви отигравания от страна и на двете тенисистки, но в крайна сметка успехът отиде в полза на Жабур, което пък означаваше край на кариерата за Каролина. Чаровната датчанка беше обявила, че Australian Open ще е последният й турнир и след него ще отвори нова страница в живота си.

След края на срещата Вожняцки не сдържа сълзите си, но също така намери сили да се пошегува със себе си в интервюто на корта:

„Надявам се да не се разплача, но за всеки случай си взех кърпичка."

"Напълно логично беше последният ми мач да е в три сета, а последният удар – грешка от форхенд. Просто беше писано да се случи така.“

"Най-ярък спомен ще ми оставят феновете, тяхната подкрепа, любовта им, тя е наистина невероятна. Подкрепата от семейството ми и особено от баща ми, който ме напътства и тренира през всичките тези години."

"Беше невероятно! Страхотно преживяване. Щастлива съм и съм готова за следващата глава от моя живот." - допълни Каро.

Организаторите бяха подготвили и специално видео, в което част от колегите на датчанката споделиха възхищението си от нея, таланта й и непримиримостта й на корта.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

 

Оцени тази статия:
Вожняцки през сълзи: Беше невероятно! (видео) Павел Димитров
Теми:  
australian open | каролина вожняцки

Коментари





Следвайте ни в Facebook