Все още има възможност Джокович да се включи в Australian Open 2022!

от в 18:44 на 02.01.2022
Диана Андреева

Новак Джокович категорично си спечели приза за най-големия обществен враг на задължителното ваксиниране сред колегите си тенисисти. Сърбинът неколкократно заяви, че всеки човек трябва да бъде свободен по отношение на този си избор, но сега той изглежда притиснат до стената, защото непременно трябва да се имунизира срещу COVID-19, ако иска да запази шансовете си за защита на своята титла в Мелбърн. Световният номер едно пък продължава да пази в тайна ваксинационния си статус и разчиташе да замине за Австралия с помощта на медицинско изключение, само че то му е било отказано и сега Ноле е изправен пред трудно решение.

Всички тенис почитатели с нетърпение очакват да разберат дали Новак Джокович ще отпътува в крайна сметка за Австралия, или не. А отговорът ще стане известен съвсем скоро, защото президентът на Тенис Австралия коментира в скорошно интервю, че в страната остава да пристигнат още едва няколко чартърни полета и световният номер едно не разполага с твърде много време, за да долети на континента. Ето какви бяха точните му думи:

"В Австралия остават да пристигнат оке едва няколко чартърни полета. Щом и последният самолет пристигне в близките няколко дни, ще стане ясно дали Новак Джокович ще участва на Australian Open, или не. Все още има реална възможност Джокович да се включи в надпреварата, но часовникът тиктата. Ще разберем отговора на този въпрос окончателно през идните дни." - завърши Тайли.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Все още има възможност Джокович да се включи в Australian Open 2022! Диана Андреева
Теми:  
atp | australian open | Tennis Australia | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook