Всички спечелиха бонус от нашата игра

от в 12:03 на 14.06.2021
Валери Андреев

Здравейте, приятели,

Пишем Ви от името на екипа ни, за да се извиним за допуснатата грешка по време на играта. По време на двубоите имахме няколко необичайни и неволни грешки, които ще се постараем повече да не допускаме (това беше първата игра, която новия ни екип прави) и именно това създаде някои трудности. За Уимбълдън (вече загрели) ще сме готови и на ниво, за да направим преживяването още по-запомянщо се.

За съжаление, абсолютно неволно и без да искаме, при настройване на часа на Бонус играта за познаване на шампионите сме разменили местата на датата и месеца, а и заради забраната екипа ни да участва (поради такова правило в сайта), не сме успели да забележим грешката. Така потребителите са били способни да променят резултатите си до края на турнира (въпреки че е внимателно посочено след коя дата няма да имат това правило), което е и донесло доста допълнителни точки. Разбира се, ние не обвиняваме никого в нищо, но забелязваме ред резултати, където потребители са посочвали че даден състезател ще загуби в хода на турнира (често по няколко пъти дори), но впоследствие са познавали че той/тя е шампион.

Тенисът винаги е била "джентълменстска игра" и именно това е и нашия приоритет, всички да са при равни условия, за да може да бъде максимално честно. Така знаейки че ще има потребители, които наистина (без измама са познали шампионите), за които тази промяна наистина ще ги афектира по несправедлив начин, ние поднасяме най-искрените си извинения и поемаме отговорност за нашата грешка, но силно се надяваме, че ще разберат нашето решение, целящо максимално равни условия.

Поради тази причина, екипът ни взе решение да даде на всички участници в играта, независимо познали или не победителите, предназначените 100 бонус точки, с което и да позволи тези, успяли да направят най-точни прогнози на двубоите по време на турнира да просперират в класирането. 

Извиняваме се още веднъж и благодарим за разбирането. 

Екипът на tennis.bg


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Всички спечелиха бонус от нашата игра Валери Андреев
Теми:  
Тенис.бг

Коментари





Следвайте ни в Facebook