Въпреки загубите вчера: Григор Димитров се забавлява със Серина Уилямс

от в 12:44 на 25.05.2021
Тея Кръстева

През вчерашния ден Григор Димитров стратира участието си на демонстративния турнир Ultimate Tennis Showdown, провеждащ се в академията на Патрик Муратоглу край Ница, Франция. Форматът на надпреварата е изключително забавен, тъй като играта не се ръководи от стандартните тенис правила, а има свои собствени: срещата се състои от 4 четвъртини; частта приключва, след като са изминали 10 минути, а тенисистът, спечелил повече точки, прибавя съответната четвъртина в актива си; по време на двубоя играчите могат да използват различни UTS карти, които да помогнат за спечелването на повече точки и др.

В първия си мач най-добрият български тенисист отстъпи на чилиеца Крисиан Гарин, след като допусна обрат за 1:3 (12:7 6:16 5:15 9:13). В 2-минутната пауза между двете половини българинът бе интервюиран не от кого да е, а от самата Серина Уилямс - бивша световна номер 1 при дамите и 23-кратна носителка на титли от Големия шлем. Двамата никога не са криели топлите чувства помежду си, а ето за какво си поговориха те вчера:

Серина: Как се чувстваш?

Григор: Чувствам се страхотно, както виждаш (смее се). Мисля, че експериментирам с UTS картите прекалено много през последната четвъртина. Сега се връщам към нормалния тенис. 

Обичам да живея на ръба.

Серина: Една от любимите ти песни е "Livin´On The Edge", нали така? Искаш ли да ни попееш малко сега, докато си на корта?

Григор: Определено не (смее се). Ще изплаша хората... Серина пее доста по-добре от мен. Гарантирам ви!

Тъй като Димитров нямаше прякор по време на мача си, Уилямс разкри своите идеи:

Серина: "Може би G-Force, "Българина", The Genius или May G-Force be with you!

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Въпреки загубите вчера: Григор Димитров се забавлява със Серина Уилямс Тея Кръстева
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook