За по-малко от час: Рубльов разгроми поставения под номер 29 и очаква Григор или Синер!

от в 22:08 на 26.03.2023
Мирела Николова

Андрей Рубльов продължава с безпогрешните си изяви на Мастърс надпреварата в Маями и след като на старта надделя в последователни сетове над местната надежда Джей Джей Улф, днес руснакът не остави никакви шансове и на втората ракета на Сърбия в лицето на Миомир Кецманович. Световният №7 бе на изключително високо ниво от първата до последната точка в мача и постигна повече от категорична победа, отпускайки само 3 гейма на опонента си, за да триумфира с крайния успех след само 59 минути - 6:1 6:2. Така той продължава към фазата на осминафиналите, където му предстои да премери сили с победителя от сблъсъка между Григор Димитров и Яник Синер.

Финалистът от турнира в Дубай стартира на много високо ниво и още от самото начало на срещата печелившите удари от неговата ракета изобилстваха. От своя страна, сърбинът не успяваше да намери противодействие срещу мощта и безпогрешната игра на съперника, поради което съвсем скоро по-високоранкираният състезател се откъсна напред с аванс от два пробива и 5:0, като така предреши изхода на откриващата част в своя полза.

Статуквото на корта не се промени и във втория сет, където тенис рециталът от страна на Рубльов продължи и с всяка следваща точка световният №35 изглеждаше все по-безсилен срещу първокачественото представяне от отсрещната страна на мрежата. Без да губи време, московчанинът отново отвори значителна разлика от 5:2, откъдето връщане назад за Кецманович не съществуваше.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
За по-малко от час: Рубльов разгроми поставения под номер 29 и очаква Григор или Синер! Мирела Николова
Теми:  
atp | андрей рубльов | маями | миомир кецманович | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook