За първи път Велико Търново ще приеме държавното първенство по тенис

Оцени тази статия:
За първи път Велико Търново ще приеме държавното първенство по тенис Мария Петрова
от в 17:11 на 17.08.2018

За първи път в своята спортна история Велико Търново ще бъде домакин на държавното лично първенство по тенис за мъже и жени. Състезанието се организира от Българската федерация по тенис и се провежда под патронажа на кмета на Старата столица Даниел Панов.

Държавното първенство ще се проведе на тенис-кортовете в спортен център „Хемус Спорт“ в периода 27 август – 2 септември, като откриването ще бъде на 29 септември от 9,00 часа. Входът за всички тенис мачове ще бъде свободен за публиката, а срещите ще бъдат излъчвани и на живо в Интернет.

Домакинството на Велико Търново и подготовката за турнира бяха обсъдени по време на среща между кмета Даниел Панов и генералния секретар на Българската федерация по тенис Катерина Генова, Атанас Георгиев – отговорник Държавен спортен календар във федерацията и Пресиан Коев – спортен директор на организацията. Те се убедиха и в отличното състояние на спортната база и отличните възможности за подготовка и възстановяване, които предлага града-домакин. От страна на домакините от ТК „Хемус“ на срещата присъстваха собствениците на клуба Георги Георгиев и Даниела Георгиева.

Държавното лично първенство по тенис за мъже и жени ще бъде открито официално на 29 август (сряда) в 9,00 часа на кортовете на спортен център „Хемус Спорт“.

Оцени тази статия:
За първи път Велико Търново ще приеме държавното първенство по тенис Мария Петрова
Теми:  
велико търново | велико търново тенис | държавно първенство по тенис | тенис

Коментари



Следвайте ни в Facebook