Западни журналисти подложиха на жестока критика организацията на "Адрия Тур"

от в 14:58 на 13.06.2020
Павел Димитров

Организацията на демо турнира "Адрия Тур" в Белград беше подложена на сериозна критика от журналисти поради неспазване на предпазните мерки, свързани с пандемията на коронавирус.

"Очевидно правилата за социално разстояние не се спазват на пресконференции. Феновете седят близо един до друг на трибуните, няма никаква дистанция между тях. Различни страни, различни проценти на заболеваемост. След месеци, в които избягвахме всички контакти с хората, този турнир е зловеща гледка", написа Рене Денфелд в своя микроблог в Twitter.

"Гледайки хората, които седят близо и се прегръщат, почти забравяте защо изобщо се проведе този турнир. Надявам се всичко да е наред, но по дяволите, подобни тълпи през юни 2020 г. са ужасяващи", подкрепи го Бен Ротенберг.

"Снимките от "Адрия Тур" са просто шокиращи. Тези играчи говорят за мерки за сигурност на US Open и предупреждават, че може да не играят, но не са изплашени от пълния стадион, прегръдките и селфитата. Не мога да повярвам на очите си", каза Ник Маккарвъл.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Западни журналисти подложиха на жестока критика организацията на "Адрия Тур" Павел Димитров
Теми:  
новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook