Затрогващ момент на корта: Григор помогна на момиче, подаващо топките (видео)

от в 02:04 на 15.10.2021
Мирела Николова

Великолепната седмица за Григор Димитров в Индиън Уелс продължава с пълна сила, след като днес той подчини и Хуберт Хуркач в наелектризиращ сблъсък, за да се класира за своя първи Мастърс полуфинал от 2019-а година насам. По време на двубоя видяхме не само изумителни изпълнения, но и докосващ момент, в който нашето момче показа отново огромното си сърце, което притежава.

В изключително сюблимен момент при 5:4 и предимство за поляка на негов сервис, световният №12 изпълни начален удар с висока скорост, като топката влезе под едно от рекламните пана около корта. 15-годишната Хана, която е сред подавачките на топки, опита да я извади, но безуспешно. Тогава нашето момче се намеси и прекъсна играта, за да се притече на помощ на момичето, след което се завърна на мястото си за ретур под звуците на бурните аплаузи на публиката по трибуните.

"Беше готин момент! В началото доста се смутих" - каза Хана пред сайта на АТР и се разсмя. "Топката просто беше заседнала. Той дойде и каза: "Ще ти помогна, мога да я извадя!".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Затрогващ момент на корта: Григор помогна на момиче, подаващо топките (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | индиан уелс | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook