Завинаги свързани: Медведев направи Рубльов кръстник на дъщеричката си

от в 18:28 на 09.04.2023
Калоян Соколов

Андрей Рубльов и Даниил Медведев имат дълга съвместна история. Двамата тенисисти се познават още от деца и са извървели заедно пътя от най-ниските нива в спорта до върха в ATP Тура, като през годините си остават все толкова близки. Самият Медведев неведнъж е казвал, че Рубльов е винаги в състояние да го разсмее и също така сподели как не познава по-добър човек от световния номер осем.

Страхотната приятелска връзка между двамата руски играчи можеше ясно да бъде видяна при последната им среща на корта, която се състоя на финала в Дубай. Тогава бившият номер едно надигра своя сънародник във финала и впоследствие станахме свидетели на трогателна церемония по награждаването, имайки предвид колко много комплименти бяха разменени между Даниил и Андрей.

Оказва се, че Медведев е оказал възможно най-голяма степен на доверие към своя колега, защото го е направил кръстник на дъщеря си. Припомняме ви, че Даниил и Дария Медведеви станаха родители на малката Алиса през миналия октомври, като вчера Рубльов и неговата приятелка Арина Кузмина са присъствали на кръщенето на момиченцето, а Кузмина ясно намеква каква е била ролята на тенисиста, публикувайки снимка от празненство с описание - "Когато приятелите се превръщат в семейство".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Arina Kuzmina (@arinakuzmina)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Завинаги свързани: Медведев направи Рубльов кръстник на дъщеричката си Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | даниил медведев | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook