Жребият в Антверп бе изтеглен: Мъри започва срещу белгиец

от в 08:24 на 13.10.2019
Калоян Пламенов

Жребият за турнира от ATP 250 в белгийския град Антверп бе изтеглен, а надпрварата предстои да бъде доста интересна. Турнирът ще се проведе от утре до края на предстоящата седмица. 

И макар половинката му да е бременна и да се очаква да роди до броени дни Анди Мъри все пак ще участва в турнира и ще стартира от първия кръг срещу представителя на домакините Кимер Копеянс, а във втория може да се изправи срещу Пабло Куевас или Уго Далиен. 

Поставен като лидер в основната схема е Гаел Монфис, който почива на старта и започва от втория кръг срещу италианеца Яник Синер или квалификант. Водач в долната половина на схемата и втори поставен е Давид Гофен, който също почива на старта, а във втория кръг започва срещу Йозеф Ковалик или Юго Умбер. 

Диего Шварцман е трети при поставените и ще стартира срещу сънародника си Федерико Делбонис или квалификант, а четвъртият поставен е Стан Вавринка, който от своя страна започва срещу Фелисиано Лопес или Камерън Нори от втория кръг.

Гуидо Пея, пети при поставените, стартира от първия кръг срещу Петер Гойовчик, а пък Жо-Вилфред Цонга, който е шести при поставените, стартира също от първия кръг срещу италианеца Лоренцо Сонего. 

Турнирът се провежда на твърда настилка, а наградният фонд е 711 хиляди евро. Последният шампион е британеца Кайл Едмънд, който обаче няма да вземе участие, така че надпреварата ще има нов носител на трофея. 

Възможни 1/4-финални двойки:
Гаел Монфис - Ян-Ленард Щруф
Стан Вавринка - Жо-Вилфред Цонга
Анди Мъри - Диего Шварцман
Ришар Гаске - Давид Гофен


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Антверп бе изтеглен: Мъри започва срещу белгиец Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в антверпен

Коментари





Следвайте ни в Facebook