Жребият в Лос Кабос: Световният номер едно се завръща в игра

от в 11:13 на 31.07.2022
Калоян Соколов

Последните седмици бяха трудни за Даниил Медведев, който нямаше възможност да играе на Уимбълдън, след като организаторите не допуснаха до участие всички състезатели от Русия и Беларус. Така световният номер едно имаше около месец на разположение да се подготви по най-добрия начин за любимия си сезон на твърди кортове, а неговото първо предизвикателство вече чука на вратата, защото от понеделник стартира ATP 250 надпреварата в Лос Кабос, където руснакът ще бъде водач в основната схема.

Жребият пък беше отличен за Медведев, който започва участието си от втори кръг, а там ще се изправи срещу един измежду Куентен Алис и местния представител Родриго Пачеко Мендес. Първият поставен на пътя на Медведев е италианецът Фабио Фонини, който се намира в кошмарна серия през сезона и е загубил последните си четири срещи с московчанина. На полуфиналите пък шампионът от US Open бил могъл да премери сили с четвъртфиналиста от Уимбълдън - Брендън Накашима, а в същата част от схемата е и Миомир Кецманович.

Долната половина е предвождана от Феликс Оже-Алиасим, като бихме могли да станем свидетели на сблъсък между него и бившия финалист Танаси Кокинакис още в четвъртфиналите на турнира. Тук попадна и защитаващият шампион Камерън Нори, с когото вероятно канадецът ще премери сили във фазата на финалната четворка.

Ето и пълната схема за надпреварата в Лос Кабос:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Лос Кабос: Световният номер едно се завръща в игра Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | жребий | камерън нори | лос кабос | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook