Жребият в Мюнхен: Зверев оглавява схемата, Карацев и Басилашвили в една четвъртина

от в 17:30 на 24.04.2021
Мирела Николова

Турнирът BMW Open в Мюнхен, Германия, се провежда ежегодно от 1968 г. насам, като единственото изключение бе през миналата година, когато поради световната пандемия от коронавирус бе принудително отменен. През настоящия сезон надпреварата в германския град се завръща и отново ще приеме някои от най-големите звезди на тениса в последно време, сред които са Александър Зверев, Аслан Карацев и Николоз Басилашвили.

Топ поставен в схемата е представителят на домакините Александър Зверев, който почива на старта, а във втори кръг го очаква някой измежду участващия с "уайлдкард" Максимилиан Мартерер и квалификант. Най-близо поставен до световния №6 Душан Лайович, когото Саша би могъл да срещне в спор за място на полуфиналите.

В същата половина попадна и Филип Крайнович, който е четвърти поставен и ще открие участието си директно от втори кръг срещу Таро Даниел или Яник Нанфман, а като негов най-вероятен съперник на четвъртфиналите изглежда гигантът Ян-Ленард Щруф.

Третата четвъртина на схемата събра сензацията на 2021 г. Аслан Карацев и екзекуторът на Роджър Федерер в Дубай - Николоз Басилашвили. Руснакът почива на старта и за да стигне до двубой срещу представителя на Грузия, ще трябва да преодолее съпротивата на Федерико Кория или квалификант. В тази част е още и младата надежда на САЩ Себастиан Корда.

Вторият поставен Каспър Рууд също ще започне директно от втори кръг, където ще се изправи срещу Пабло Куевас или Тенис Сандгрен, като в същата четвъртина се намира още и Джон Милман.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Мюнхен: Зверев оглавява схемата, Карацев и Басилашвили в една четвъртина Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | аслан карацев | жребий | мюнхен | николоз басилашвили

Коментари





Следвайте ни в Facebook