Жребият за турнира в Мадрид - в петък при жените, а в събота при мъжете

от в 18:54 на 30.04.2019
Таня Стефанова

Станаха ясни подробности за жребия на следващия топ турнир, който ще събере елита при жените и мъжете в световния тенис - Madrid Open.

В испанската столица първо предстои да разберем какви двубои ще предложи основната схема при дамите. В петък, 3 май, от 13,00 часа българско време ще бъде изтеглен жребия за схемата в WTA състезанието.

В събота, 4 май, от 12,00 часа българско време ще видим и кои ще бъдат топ мачовете от АТР, а също и евентуалните съперници на Григор Димитров в Caja Magica.

Що се отнася до Димитров то той има да защитава само 10 точки за ранглистата по време на състезанието в испанската столица. Това значи, че при добро представяне ще може да напредне в световната ранглиста преди Откритото първенство на Франция.

Предпоследният АТР Мастърс 1000 преди "Ролан Гарос" предлагаше в последните години разнообразни шампиони. През миналата година купата взе Александър Зверев. За последните десет сезона Рафаел Надал взе четири титли, а Роджър Федерер, Новак Джокович и Анди Мъри с по две. Именно завръщането този сезон на Федерер е сред най-очакваните събития.

През 2018 година Madrid Open е бил наблюдаван на живо от 270 097 зрители.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият за турнира в Мадрид - в петък при жените, а в събота при мъжете Таня Стефанова
Теми:  
madrid open | мадрид | тенис | тенис бг | тенис жребий | тенис новини | тенис турнир в мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook