Зверев: Ако Сок беше задържал нивото си от началото, то бързо щях да изляза в почивка

от в 13:50 на 05.09.2021
Калоян Соколов

Александър Зверев не познава вкуса на поражението от сезона на трева насам и доминираше изцяло над съперниците си в голяма част от своите последни двубои, но случаят далеч не беше такъв за него през тази нощ, когато се изправи срещу Джак Сок. Американецът тотално надиграваше Саша в откриващата част, но впоследствие получи травма и трбяваше да напусне турнира принудително, а ето какво сподели световният номер 4 след двубоя:

"Ако Джак бе запазил нивото си от първия сет, то всичко щеше да приключи за около час и половина и вече щях да почивам някъде в южната част на Франция. Той е невероятен тенисист, влезе в Топ 10, победи голяма част от топ играчите, като включвам и себе си в това число. Не трябва да забравяме, че Сок има титла от "Мастърс" сериите и в самото начало на срещата изпълни няколко хиляди завършващи удари, а не допусна нито една грешка. Наистина никога не бях виждал такова нещо и се надявам скоро да се възстанови и да се завърне сред най-добрите.

Очаквам интересен предстоящ двубой срещу Синер, защото това е млад състезател, който е гладен за победи. Вероятно битката ще бъде на най-високо ниво и се надявам да запазя досегашното си отлично представяне, тъй като другите играчи са много силни - завърши германецът.

Източник: GoTennis.ru

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Ако Сок беше задържал нивото си от началото, то бързо щях да изляза в почивка Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | интервюта

Коментари





Следвайте ни в Facebook