Зверев: Днес щях да загубя от всеки един играч, най-лошият ми мач от 7 години

от в 22:40 на 27.04.2022
Владислав Риждов

Изявите на Александър Зверев от началото на сезона са доста колебливи, като той така и не успяваше за да задържи оптимална форма и често допускаше ранни поражение в някои от надпреварите, в които взимаше участие. През днешния ден разочарованията за световния №3 отново се завърнаха, след като топ поставеният допусна поражение още в първия си мач от АТР 250 турнира в Мюнхен, където бе разгромен от 18-годишния Холгер Руне. След загубата си срещу младия датчанин Саша се саморазкритикува, заявявайки, че това е бил най-слабият му мач от 6-7 години насам.

"Щях да загубя от всеки играч от основната схема днес. Това беше най-лошият ми мач от шест или седем години насам. Днес играх без форхенд и като цяло такова представяне не е достатъчно за турнир от сериите 250. Няма извинения. Всеки, който намира извинения днес, не е най-умният човек. Как ще процедирам сега ли? Ще летя за Мадрид по някое време в следващите дни, за да се подготвя за началото на Мастърс надпреварата. Всъщност мога само да се подобрявам занапред." - сподели Зверев в своята пресконференция след финала на срещата.

Припомняме, че именно германецът триумфира в испанската столица през миналия сезон, но сега ще трябва да покаже най-добрия си тенис, ако иска да дублира своята титла.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Днес щях да загубя от всеки един играч, най-лошият ми мач от 7 години Владислав Риждов
Теми:  
александър зверев | интервю | мастърс 1000 | тенис турнир в мадрид | тенис турнир в мюнхен | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook